preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja - majice i kišobrani

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 1963556
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Kreativni listopad u boravku
Autor: VALENTINA BALENTOVIĆ, 25. 10. 2018.

Kako nam je stigla jesen, poslužilo nas je toplo i ugodno vrijeme, dok smo one tmurne dane iskoristili i marljivo sudjelovali u kreativnim radionicama koje su pripremile učiteljice: Mateja Martinčević, Darija Botić-Labaš i Valentina Balentović.


Tako smo povodom Dana životinja izrađivali različite životinje origami tehnikom – žabe koje nam se spremaju za zimski san te lastavice koje nas napuštaju i odlaze na jug. Na internetu smo istraživali zanimljivosti iz životinjskog svijeta. Proučavali smo najveće i najmanje životinje svijeta. Za vrijeme igre vani sakupili smo različito lišće iz kojeg smo na papiru radili životinje, dok su učenici 10. grupe (1. A  i 4. C) pod vodstvom učiteljice Darije Botić – Labaš lišćem ukrašavali lica, a učenici 9. grupe otisnuli su listove u jesenskim bojama i dobili prava umjetnička djela.  Svoje radove izvjesili smo na školski pano, a naši najmanji razveselili su svoje ukućane prvim remek djelima.

Povodom Svjetskog dana kravate izradili smo svatko svoju koju bi voljeli nositi ili nekome pokloniti. Naše radove i kako smo uživali u njihovoj izradi možete vidjeti u albumu s fotografijama.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju