preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Aktualno


Prvi dan nastave

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2882814
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dani kruha u 5. b
Autor: Natalija Hranjec, 21. 10. 2022.

Učenici 5.b razreda u četvrtak 20.10.2022. na satu razrednika obilježili su Dane kruha – dane zahvalnosti za plodove zemlje.


Ove godine to su odlučili napraviti malo drugačije. Naime, zadatak svake od 5 grupa je bio istražiti i naučiti kako se pravilno postavlja stol (tanjuri, beštek, čaše, razni dodaci, dekoracije…).

Učenici su se sami organizirali, donijeli su u školu sve što im je potrebno te su na znak razrednice imali 5 minuta vremena da sve poslože kako su naučili.

Stručni žiri, koji je ovaj puta „odglumila“ razrednica, ocijenio je napravljeno. Kriteriji ocjenjivanja su svim učenicima unaprijed bili poznati (točnost, urednost, dekoracija i dodatni bodovi koji su se dobivali za  raznorazne dodatke koji nisu nužni u postavljanju stola, ali ipak pridonose cijelom ugođaju).

Svi učenici tj. sve grupe su vrlo ozbiljno shvatile zadatak te se odlično pripremile. Razrednici je bilo jako teško ocijeniti stolove jer je trud koji su učenici uložili u zadatak bio itekako vidljiv prilikom postave stolova.  Pa ipak, najbolje uređen stol imali su Luna Vidović, Nina Barišić Hadžiavdić, Elizabeta Canjuga, Stjepan Canjuga i Korina Štenglin koji su imali dosta dodatnih stvari koje su im omogućile pobjedu.

Na kraju smo se svi počastili sa slatkim paketićima, dobro smo se zabavili i naravno nešto novo naučili! Čestitke svima dragi moji bekači, bili ste i više nego odlični!

A kako je sve izgledalo možete pogledati u našoj galeriji

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju