preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Aktualno


Prvi dan nastave

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2882689
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Hrvatski Caritas poziva na sudjelovanju akcije " ZA 1000 RADOSTI" pod nazivom: „Govori dobrim!“

Poziv svim djelatnicima škole, učenicima i njihovim roditeljima/skrbnicima da se uključe u Božićnu akciju „ Za 1000 radosti“ koja ima za cilj osigurati pomoć najsiromašnijim obiteljima u Hrvatskoj.


Ove smo godine za škole pripremili za svakog učenika i učenicu DOBRe kartICE – dobrice, oblikom posve nalik bankovnim karticama, kojima u našim obiteljima svoje novčane resurse koristimo za potrebe i dobrobit najbližih: članova obitelji, rođaka, prijatelja… dobrice su tu da nas podsjete i potaknu da, raspolažući svojim dobrima za svoje potrebe, ne zaboravimo na one koji se danas oko nas bore protiv najopasnijeg protivnika – siromaštva.

DOBra kartICA - dobrica želi nam pomoći da brinući za sebe i svoje najbliže ne zaboravimo one koji su već posustali i ne mogu za sebe učiniti mnogo, i kojima je naša pomoć potrebna. Dobrica je podsjetnik da nešto dobro uvijek možemo učiniti. Svatko može učiniti nešto dobro. Svatko može biti dobrica. A svi volimo biti dijelom dobrih priča, naći se na strani dobra.

Hrvatski Caritas je pripremio „bankovne kartice“ u šest boja s porukom ,,Govori dobrim!'' koje će se prodavati po simboličnom iznosu od pet (5) kuna. Učenici koji imaju suglasnost roditelja/skrbnika mogu kupiti pojedinačnu karticu.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju