preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Aktualno


Prvi dan nastave

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2884557
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Mali građani rade na projektu „Čarobna osmica“
Autor: Rosana Štrocinger, 13. 2. 2023.

S ciljem da se smanji tendencija porasta broja pretile djece, a time i ukaže na činjenicu da pretilost može dovesti do ozbiljnih bolesti, dvoje varaždinskih nutricionista, prof. savjetnik Anita Car, dipl. ing, preh. teh. i prof. izv.savjetnik Davor Hostić, dipl. ing. preh. teh., univ. spec. nutr. osmislili su projekt „Čarobna osmica - pravilnim hranjenjem za zdravi život“.  Projekt je osmišljen za djecu svih osnovnih škola kojima je osnivač Grad Varaždin.


    Članovi Malih građana su imali različita mišljenja o provođenju ovog projekta Grada Varaždina te su odlučili istražiti koje dobre strane ima taj projekt, a gdje su moguća poboljšanja.

    Svoje mišljenje o projektu su izrazili i u razgovoru s jednim od nutricionista - Davorom Hostićem kojeg su pozvali kao gosta na jedan sat Malih građana.

    Mišljenje manje skupine učenika ne mora biti mišljenje većeg broja učenika naše škole zato su Mali građani napravili i svoju anketu (anketu su provodili i voditelji projekta) kako bi saznali što učenici naše škole misle o novom zdravom jutarnjem obroku. Rezultati ankete će biti predstavljeni Vijeću učenika i autorima projekta.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju