preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja - majice i kišobrani

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 1957516
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Učiteljica Martina Špičko putuje u Bratislavu na kontaktni seminar „Inclusive education – a road to social inclusion”
Autor: Tina Ivčić, 10. 9. 2018.

Agencija za mobilnost i programe EU donijela je odluku da će učiteljica 6. osnovne škole Martina Špičko biti jedna od tri sudionika iz Hrvatske na kontaktnom seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA) programa Erasmus+ „Inclusive education – a road to social inclusion”. 


Kontaktni seminar održat će se u Bratislavi od 12. do 14. rujna 2018. godine. Na seminaru će sudjelovati oko 60 sudionika iz cijele Europe.

Kontaktni seminar usmjeren je na inkluzivno obrazovanje. Pristup kvalitetnom obrazovanju jedan je od najvažnijih preduvjeta socijalne inkluzije, stoga je vrlo važno razvijati vještine odgojno-obrazovnih djelatnika koji će prepoznati potencijalna negativna ponašanja kod učenika (npr. netrpeljivost, radikalizacija, ksenofobija, ekstremizam) te ih usmjeriti na put tolerancije i prihvaćanja. Svrha ovog kontaktnog seminara razmjena je dobre prakse u području inkluzivnog obrazovanja i socijalne inkluzije te umrežavanje i razvoj projektnih ideja. Očekuje se da će sudionici na seminaru razviti projektne ideje za školska partnerstva.

 

  

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju