preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja - majice i kišobrani

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 1959078
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dječji tjedan u boravku
Autor: VALENTINA BALENTOVIĆ, 9. 10. 2018.

U obilježavanje Dječjeg tjedna priključili su se i naši učenici, a da nam je bilo odlično može se zaključiti po nizu aktivnosti koje su se odvijale u popodnevnim satima VI. osnovne škole Varaždin. Aktivnosti su osmislile učiteljice voditeljice grupa produženog boravka: Ivana Krišto, Daria Cecelja, Nina Kovač Tomašković, Maja Kragulj, Maja Strniščak, Martina Banek, Monika Injić, Valentina Balentović, Mateja Martinčević i Darija Botić - Labaš.


Učenici su najprije izradili plakate kako bi na igru i druženje pozvali što više djece. Potom su sami osmislili plan aktivnosti i način na koji bi voljeli obilježiti taj važan tjedan. Raspravljalo se tako o njihovim pravima, ali i dužnostima, čitale su se zanimljivosti iz dječjeg svijeta, crtalo se i igralo na sve strane… Štafeta, društvene i momčadske igre, pjevanje, ples, crtanje te, prije svega, druženje obilježilo je ovaj tjedan.

Kako nam se svidjelo, možete zaključiti i sami uz priložene fotografije, a pošto nam je trajalo prekratko, mi smo odlučili da u istom ritmu nastavljamo i dalje.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju