preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2477956
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Prvi dan nastave za učenike 1. razreda osnovne škole za šk. god. 2021.-2022.
Autor: Mario Stančić, 31. 8. 2021.

Informacije o 1. danu nastave za učenike 1. razreda možete pronaći u nastavku. 


Poštovani roditelji,

uobičajeno je da se za učenike 1. razreda organiziraju priredbe te da s djecom dolaze njihovi roditelji. Zbog epidemije COVID-19 ne preporučuje se održavanje priredaba, ali je moguće planirati zajednički dolazak učenika i jednog roditelja u školu radi upoznavanja djece i roditelja s učiteljem i to za svaki razredni odjel u posebnoj prostoriji ili na otvorenom.

U skladu s preporukama pozivamo dijete i jednog od roditelja da dođu u školu u ponedjeljak, 6.rujna 2021. prema dobivenom e-mailu (u vremenu između 17,00 sati 18,00 sati)  na upoznavanje s učiteljicom, ravnateljem, stručnom službom, predmetnim učiteljima i učiteljicama iz produženog boravka.

Razredna učiteljica će odvesti učenike u njihovu matičnu učionicu gdje će im se kratko predstaviti. Za to vrijeme vi ćete boraviti u učionici nasuprot gdje će vam se predstaviti drugi sudionici.

Nakon uvodnog predstavljanja razredna učiteljica će za roditelje održati kratki informativni sastanak te podijeliti udžbenike. Molimo vas da za preuzimanje udžbenika ponesete prikladnu torbu. U isto vrijeme učenicima će se predstaviti drugi sudionici.

Molimo vas da vi i naši učenici po dolasku u prostor škole što uključuje i školsko dvorište nosite maske te održavate razmak od minimalno 1,5 m od drugih roditelja i učenika. Učenici će skinuti maske dok će boraviti u učionici sa učiteljicom.

Poštovanim roditeljima i našim budućim učenicima želimo dobrodošlicu u VI. osnovnu školu Varaždin!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju