preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2982271
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjet britanskih ravnatelja
Autor: Leon Aleksić, 5. 5. 2023.

VI. osnovna škola 15. veljače ugostila je skupinu ravnatelja iz Ujedinjenog Kraljevstva. Goste su uz kavu, čaj i domaće klipiće u knjižnici škole dočekale učiteljice Zdenka Šopar i Ivana Canjuga, te stručni suradnici Ksenija Dretar i Leon Aleksić. 


Nakon kratkog upoznavanja goste je u ime škole pozdravila učiteljica Zdenka Šopar, te je ukratko predstavila rad i uspjehe škole. Gostima je zatim puštena video razglednica škole pa su tako i sami učenici gostima predstavili različite školske aktivnosti.

Učiteljica Ivana Canjuga je nakon toga predstavila školske izvannastavne aktivnosti putem prezentacije koju je pripremila školska rehabilitatorica Ines Nemet. Gosti su bili ugodno iznenađeni raznolikošću sadržaja koje škola nudi. S obzirom na to da je naglasak posjeta bio na mentalnom zdravlju, školski psiholog Leon Aleksić gostima je predstavio različite načine na koje škola nastoji očuvati i poboljšati mentalnog zdravlje svojih učenika.

Prezentacija o mentalnom zdravlju bila je uvod u kasniju diskusiju o sličnostima i razlikama između obrazovnih sustava dviju država te ugodnu i zanimljivu razmjenu iskustva iz prakse. Za kraj su domaćini goste proveli kroz školu, zadržavajući se kratko u pojedinim učionicama kako bi gosti iz prve ruke vidjeli rad škole.

Kako je bilo na susretu možete pogledati u galeriji slika:

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju