preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2971278
Božićni plesnjak

Godišnji plesnjak učenika održava se uoči Božića odnosno zimskih praznika. Plesnjak je namijenjen učenicima 1. – 8. razreda.  U sklopu plesnjaka odabiru se najplesačice i plesači iz nižih i viših razreda.

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Kraj godine obilježili smo plesom i pjesmom
Autor: Ivana Canjuga, 23. 12. 2015.

Učenici i učitelji trećih i šestih razreda organizirali su još jedan tradicionalni božićni plesnjak u dvorani VI. osnovne škole Varaždin.


Posljednjih dana prosinca 2015. godine učenici i učitelji trećih i šestih razreda marljivo su pripremali veliko slavlje kojim će završiti godinu. 22. 12. 2015. organizirali su 3. božićni plesnjak u dvorani VI. osnovne škole. Svaki je razredni odjel pripremio poklon koji su učenici dobili na velikoj tomboli koja se održala u pauzi, u kratkom odmoru od plesnih koraka. Malo je reći kako je oduševljenje bilo na vrhuncu kada su najbolji plesači pokazali što znaju na plesnom natjecanju. Pobjedu u višim razredima uvjerljivo je odnijela Leona Artić, učenica 8. a razreda koja već godinama pleše u jednom varaždinskom plesnom studiju. U razrednoj nastavi najbolje su bile učenice 3. d razreda Tia Labaš i Matilda Matovinović. Nastavak večeri protekao je u odličnoj zabavi, pjesmi i plesu do samog kraja. Učenici su mogli predahnuti uz sok i druženje s učiteljicama i učiteljima koji su na kraju i sami zaplesali. A kakvo je raspoloženje bilo prosudite sami uz fotografije u nastavku. Učenici su teškom mukom otišli svojim kućama tražeći još jednu pjesmu za kraj, a ravnatelj Mario Stančić nije mogao sakriti svoje oduševljenje plesnjakom uz nadu da će sljedeći biti još bolji. Završili smo čestitkom uz najbolje želje za blagdane koji dolaze.

Fotogalerija

 



Priloženi dokumenti:
5._Natjecatelji.pdf (485.46 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju