preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2971421
Božićni plesnjak

Godišnji plesnjak učenika održava se uoči Božića odnosno zimskih praznika. Plesnjak je namijenjen učenicima 1. – 8. razreda.  U sklopu plesnjaka odabiru se najplesačice i plesači iz nižih i viših razreda.

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Peti Božićni plesnjak i ove godine pun pogodak
Autor: Ida Lacković, 22. 12. 2017.

U organizaciji plesnjaka sudjelovali učenici trećih i šestih razreda…


Kako bi ovaj plesnjak bio još posebniji, roditelje i učenike dočekala je prodajna izložba naše učeničke zadruge na kojoj su se mogli kupiti radovi koje su izradile vrijedne ručice naših učenika.

Kao uvod u početak fantastične večeri nastupio je bend VI. OŠ koji je za ovu posebnu priliku pripremio čak tri pjesme i zagrijao naše plesače pjesmom uživo. Uz razne svjetlosne efekte i projekcije, mali i veliki plesači mogli su uživati u dobroj muzici koju su sami odabrali. I ove je godine organizirana večer talenata koja ove godine nije bila natjecateljskog karaktera već je svaki od sudionika dobio simboličnu nagradu za nastup.

Za nastup su se mogli prijaviti učenici od 1.-8. razreda te su tako za niže razrede pjesmom „Život nije siv“ nastupili Adam Rendić i Mia Jagnjić uz pratnju Ane Funda i Hane Žiger (1. d). Na violini su skladbu Andantino odsvirale Gabrijela Flajšek (1. a) i Nika Pušac (3. b) dok je Zara Manojlović (2. a) na gitari izvela pjesmu „Zvončići“. U plesnom dijelu nastupila je Ema Potočnik iz 4. d koja je uz pjesmu izvela elemente sportske gimnastike te Mia Petek i Ana Martinjak – Petrović iz 3. a koje su svoj čarobni ples otplesale udvoje.

Veliko oduševljenje izazvali su i nastupi učenika viših razreda. Kao predstavnica petih razreda nastupila je Lana Stanković – Vrček pjesmom A thousand years dok su za šeste razrede nastupili break dance točkom Noa Huzjak te Toni Eduardo Galić mađioničarskim trikovima koje su učenici, osim na pozornici, mogli odgledati i na velikom projekcijskom platnu. Učenica Korina Dedić (7. r) izvela je solo točku na akustičnoj gitari dok su Sara Garafolić i Helena Mađarić (8. r) izvele pjesmu Parnog valjka „Sve još miriše na nju“. Večer talenata završila je nastupom Tamare Đurman (8. r) izvedbom pjesme In my own world.

U pauzama između nastupa, plesači su se mogli osvježiti uz besplatan sok, a oni najsretnije ruke dobili su i slatke poklone na tomboli.

Kao i svake godine, večer je završila prebrzo, no plesači su umorni i zadovoljni otišli svojim kućama  već kujući planove za sljedeći plesnjak.

Na samom kraju, veliko hvala svima koji su pomogli u organizaciji ovogodišnjeg plesnjaka te želimo sretan Božić i uspješnu 2018. godinu svim učenicima, njihovim roditeljima i zaposlenicima VI. osnovne škole Varaždin.

Fotogalerija





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju