preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2971115
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Mjesec hrvatske knjige 2017
Autor: Miroslav Cmuk, 16. 11. 2017.

 I naša je škola sudjelovala u manifestaciji "Mjesec hrvatske knjige".


Manifestacija "Mjesec hrvatske knjige", koja se održava od 15. listopada do 15. studenoga, u više se navrata obilježila na VI. osnovnoj školi Varaždin. 
 
Primjerice, neke su učiteljice nižih razreda posjetile svoje nekadašnje učenike koji su sada u petom razredu pa im pročitale priču. Učenicima je, naravno, bilo veoma drago što ponovno vide svoju učiteljicu koja im je četiri godine pružala znanje, utjehu i radost...
 
Nisu samo učiteljice nižih razreda posjećivale učenike, u manifestaciju su se uključile i ostale učiteljice hrvatskoga jezika (Marina, Martina i Ivana), stručna služba naše škole (logoped, knjižničar...), učitelji koji ne predaju hrvatski jezik (vjeroučitelj Tomislav, učiteljica fizike Jelena, učiteljica kemije Mihaela, učiteljica geografije Alenka) te ravnatelj škole, jedan i jedini, Mario Stančić! Time se učenicima pokazalo da i odrasli, neovisno o tome koja im je struka, vole čitati! 
 
Povodom "Mjeseca hrvatske knjige" posjetili smo najveći sajam knjiga u Zagrebu, Interliber gdje je svatko našao knjigu za sebe. U pratnji su bile učiteljica Zdenka Šopar i pedagoginja Ksenija Dretar, a one su, ako niste znali, pasionirana čitateljica! I ona vam može preporučiti puno kvalitetnih naslova! 
 
Ponovno smo pozitivnim primjerom pokazali kako se na našoj školi čita puno i s veseljem! 
 
Fotogalerija




[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju