preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2971199
Knjižnica

 

Popis školske lektire

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
O književnom susretu s Mladenom Kušecom
Autor: Miroslav Cmuk, 24. 10. 2013.

Kako nam je bilo na književnom susretu, pročitajte iz izvještaja učenica Marije Klampf i Anje Lekić iz 4.a razreda.


Povodom „Mjeseca hrvatske knjige“, na dječjem odjelu Gradske knjižnice „Metel Ožegović“ gostovao je jedan od najpoznatijih pisaca za djecu – Mladen Kušec. Kako nam je bilo na književnom susretu, pročitajte iz izvještaja učenica Marije Klampf i Anje Lekić iz 4.a razreda.

22.10.2013. osmero učenika iz 4.a razreda (Anja, Eva Š., Eva M. J., Ema, Luka, Mirko, Tin i ja) u pratnji školskog knjižničara Miroslava Cmuka uputilo se prema Gradskoj knjižnici.

Pješačili smo do Gradske knjižnice pjevajući. Kada smo stigli, bilo je 11 sati. Sjeli smo u jednu prostoriju u kojoj je bilo puno djece i Mladen Kušec. Pokazivao nam je knjige koje je napisao i pričao nam kako je počeo pisati. Nakon njegovog pričanja, postavljali smo mu pitanja, a on je odgovarao. Na kraju je sjeo za stol i dijelio autograme. Kada je sve završilo, vratili smo se u školu.

Meni je bilo veoma zanimljivo i smiješno jer je on jako smiješan književnik koji voli djecu. On mi je najdraži književnik i volim čitati njegove knjige.

Marija Klampfl, 4.a

Dana 22.10.2013. krenuli smo s knjižničarem u Gradsku knjižnicu. Iz škole smo krenuli na početku 4. sata. Išli smo pješice, a krenuli smo zbog dolaska književnika Mladena Kušeca.

Po putu smo pjevušili, razgovarali i zabavljali se. Kada smo stigli u Gradsku knjižnicu, sjeli smo na stolice i slušali govor Mladena Kušeca. Tamo su bili neki razredi iz 2. osnovne škole. Mladen Kušec nam je objašnjavao kako on piše knjige i tko mu pomaže ilustrirati neke knjige. Nakon zanimljivog govora, književnik je dijelio autograme. Neki učenici su čak i kupili njegove knjige. Nakon toga smo krenuli prema školi. Na putu smo se poslikali. U školu smo stigli u 12.30 sati.

Meni je na ovom malom izletu bilo jako zanimljivo i zabavno jer je Mladen Kušec sve objašnjavao zabavno i smiješno. Voljela bih da opet ponovimo takvo nešto, samo da taj put ide cijeli razred.

Anja Lekić, 4.a





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju