preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2980967
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
„Volim maškare jer je to vrijeme kada mogu biti ono što bih željela biti u stvarnosti, a nisam, npr. princeza ili doktorica...“
Autor: Ivana Canjuga, 9. 2. 2016.

U utorak 9. veljače 2016. u dvorani VI. osnovne škole Varaždin pjevalo se i plesalo pod maskama.


U utorak 9. 2. 2016. godine u prostorima VI. osnovne škole Varaždin održan je tradicionalni maskembal, tj. školske maškare. Učenici i učitelji toga su dana u školu mogli doći maskirani. Svaki razredni odjel odabrao je najbolju masku. U izboru najbolje maske mogli su sudjelovati učenici koji su maske sami izradili, po mogućnosti od ekoloških materijala. 

Učenici nižih razreda, u veseloj su atmosferi (uz čašćenje prema dogovoru) odabrali najbolju masku te su u školskoj sportskoj dvorani uz ples i zabavu predstavili svoje najbolje maske. Učenici su bili oduševljeni što su mogli biti likovi iz bajki i animiranih filmova, super-heroji, princeze ili bilo što drugo. Učenici, članovi Novinarske grupe, porazgovarali su s učenicima prvih i četvrtih razreda gdje su im isti rekli koliko vole maskiranje, ples i zabavu pod maskama. Rekli su im i što će njihovi roditelji biti za maškare pa smo tako čuli da će biti Elsi, Olafa, princeza, čak i pijanaca.

I učenici viših razreda zamaskirali su se i uživali 7. i 8. sat u dvorani sa svojim razrednicima. Otplesali su svoj zamaskirani ples, a birala se i najljepša maska svakog razreda. Tu je također bilo svakojakih likova; John Lennon, klaun, plavuša i crna žena, profesor, a dobili smo i Vladu Republike. Učenici su bili prezadovoljni događanjem u školi, proveselili su se i nasmijali, a nadamo se da će i sljedeće godine biti barem jednako uspješno. Koliko je veselo bilo, možete vidjeti na fotografijama u privitku.

Fotogalerija - Maškare 1

Fotogalerija - Maškare 2

Fotogalerija - Najbolje maske





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju