preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2971237
Školski bend

U školskom bendu sudjeluju učenici od 4. do 8. razreda. Voditelj školskog benda je Damir Tomičić (DND Varaždin).

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Svečena priredba na školskom trgu - Zadnji dan nastave
Autor: Anita Perkov, 28. 6. 2017.

Dana 14. lipnja stigao je željno očekivani zadnji dan nastave. Dan su obilježili veselo ozračje, pjesma, ples, druženje s prijateljima, pozdravi s učiteljicama i razrednicima te posljednje školsko zvono u ovoj nastavnoj godini. 


Učenici su se prisjetili najzanimljivijih zgoda koje su im se dogodile, dobro se nasmijali i proveselili, a vrhunac proslave zadnjeg dana nastave bio je na školskom trgu.

Svečanom priredbom, kojoj su prisustvovali svi učenici škole, željelo se sve učenike sretno i zabavno ispratiti na ljetne praznike, a najbolje mentore i učenike školske godine 2016./2017. primjereno nagraditi. Za veselu atmosferu pobrinuli su se članovi školskog benda kojima je to bio prvi nastup, što se nikako ne bi moglo zaključiti jer su zvučali izvrsno i pjesmama zabavili  sve prisutne.

Ove godine mnogi su se učenici istaknuli svojim rezultatima na čak 11 državnih natjecanja. Na tom iznimnom uspjehu im je čestitao i zahvalio ravnatelj Mario Stančić jer je trebalo uložiti mnogo rada i truda da bi se ostvario rekordan uspjeh škole. Uz sudionike državnih natjecanja, priznanja su dobili i najučenici svakog razreda razredne nastave što im je veliki poticaj da i u nastavku školovanja pokažu svoj trud i znanje.

Kao i svake godine, posebno veseli bili su osmaši. Učenici Lana Derner, Karla Staneković, Alisa Pevec, Mihael Kralj, Leonarda Kiš, Nikola Dugandžić, Lukrecija Šešet, Eva Šafar i Ella Kocijan nagrađeni su za odličan uspjeh i uzorno vladanje od 1. do 8. razreda. Posebno priznanje dobio je učenik Lovro Puček koji je proglašen sportašem generacije zbog svojih iznimnih sportskih uspjeha, a učenica Alisa Pevec proglašena je učenicom generacije zbog uspjeha na mnogobrojnim natjecanjima i ostvarenim vrhunskim rezultatima na državnim natjecanjima. Njima je pripala čast da na kraju svečane priredbe spuste školsku zastavu čime je završila nastavna godina za učenike 6. osnovne škole Varaždin.

Učenici osmih razreda posebnom su se priredbom u školskoj dvorani oprostili od svojih učitelja i prijatelja. Uz pjesmu, recitaciju, glumu film i završni govor, koji je izazvao mnogo emocija, učenici su prigodnim unikatnim poklončićima zahvalili svim učiteljima, ravnatelju, stručnoj službi škole i svim ostalim djelatnicima na svemu što su učinili za njih u osam godina koje su proveli u 6. osnovnoj školi.

Svim učenicima želimo ugodne ljetne praznike, a našim osmašima sretne upise u srednje škole! Vrata naše škole bit će vam uvijek otvorena!

Sretno!

Fotogalerija 1
Fotogalerija 2



Priloženi dokumenti:
NAJ_2017_MALCI.pdf (1.79 MB)
NAJ_2017.pdf (2.69 MB)
Popis_nagra_enih_ucenika.pdf (348.82 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju