preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Važni dokumenti

OBRAZOVNA RAZDOBLJA

  1. obrazovno razdoblje 9.9. – 25.10. (34 nastavna dana) – 1. blok (nenastavni dani 28. i 29.10)
  2. obrazovno razdoblje 4.11. – 20.12. (35 nastavnih dana) – 2. blok
  3. obrazovno razdoblje 7.1. – 26.3. (53 nastavna dana) – 3. blok (nenastavni dan 27.3.)
  4. obrazovno razdoblje 30.3. – 17.6. (53 nastavna dana) – 4. blok

JELOVNIK

RASPORED 2018-2019

ŠKOLSKI DOKUMENTI

POLICA OSIGURANJA CROATIA OSIGURANJE

ZAKONI I PRAVILNICI

UDŽBENICI

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2180953
Anja Draginić

mag. educ. philol. ang. et. franc.

 

Predmet: Engleski jezik (I. strani jezik) – 1. A, 1. B, 1. C, 2. B, 2. C, 2. D, 4. A, 4. C

                Engleski jezik (II. strani jezik) – 5. B, 6. D

Profesorica sam engleskog jezika i književnosti i francuskog jezika i književnosti, a u VI. osnovnoj školi sam zaposlena kao učiteljica engleskog jezika. U školi radim od 2018. godine, te sam od početka ove školske godine počela poučavati i francuski jezik kao izvannastavnu aktivnost učenicima četvrtih razreda. Tijekom dosadašnjeg iskustva na školi, obavljala sam dužnosti razrednika u prijašnjem 8. D razredu, pripremala sam učenike osmih razreda za natjecanja iz engleskog jezika te sam bila uključena u provedbu i izvještavanje o europskim projektima škole.

Ove školske godine, 2019./2020., predajem engleski jezik kao prvi strani jezik u 1. A, 1. B, 1. C, 2. B, 2. C, 2. D, 4. A  i 4. C, engleski jezika kao drugi strani jezik u 5. B  i 6. D, dopunsku nastavu iz engleskog jezika u nižim razredima te francuski jezik kao izvannastavnu aktivnost učenicima četvrtih razreda (4. A, B, C  i D).

Svim učenicima želim puno uspjeha u novoj školskoj godini!

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Vive les profs de français en Croatie ! Vive les 27 et 28 novembre !
Autor: Anja Draginić, 3. 12. 2019.

Dan profesora francuskog jezika – Jour du prof de français.


Prošlog četvrtka obilježen je prvi Dan profesora francuskog jezika u Hrvatskoj, koji se diljem svijeta obilježava 28. studenog. Cilj obilježavanja dana je promoviranje profesije profesora francuskog jezika te promicanje francuskog jezika i kulture. Povodom Dana profesora francuskog jezika, institucije zadužene za promidžbu francuskog jezika diljem svijeta (Francuski institut, Francuska alijansa, Francusko veleposlanstvo) organiziraju mnoštvo aktivnosti koje profesorima omogućuju stjecanje novih poznanstava i razmjenu iskustava i nastavnih sredstava uz dozu opuštenosti i zabave.

U Hrvatskoj, Francuski institut organizirao je četiri radionice koje su se održale 27. i 28. studenog u prostorima Medijateke Francuskog instituta u Zagrebu i u Francuskoj alijansi Zagreb. Održane su sljedeće aktivnosti: foto-natječaj „Et en plus, c’est sympa d’apprendre le français en Croatie“, predavanje o korištenju virtualne stvarnosti u nastavi francuskog „La réalité virtuelle et la réalité augmentée au service de l’enseignement des langues“, popularna igra bijega iz zaključane sobe „Jeu d'évasion“ i aktivnost razmjene nastavnih sredstava među profesorima. Po završetku navedenih aktivnosti, veleposlanik Francuske Republike u Republici Hrvatskoj, g. Gaël Veyssière, održao je koktel party za sve sudionike aktivnosti u Francuskoj rezidenciji u Zagrebu. Domjenak je ujedno bio i proglašenje pobjednika foto-natječaja, čija je prva nagrada obuhvaćala 15-dnevno stručno usavršavanje u Francuskoj. Pobjednik ovogodišnjeg natječaja je profesorica Marija Dobec iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec. Njenu pobjedničku fotografiju možete vidjeti u nastavku.

S obzirom na nastavne obaveze, sudjelovali smo samo na igri bijega i domjenku, međutim i to je bilo i više nego dovoljno za stjecanje novih poznanstava, kao i obnovu starih, te razmjenu iskustava i ideja među kolegama.

Tijekom domjenka g. veleposlanika, uzvanici su se jednoglasno složili kako je obilježavanje Dana profesora francuskog jezika bilo i više nego uspješno te da jedva čekamo sljedeće izdanje!

U fotogaleriji pogledajte kako je to izgledalo:

Fotogalerija

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju