preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2496574
Ivana Krišto

magistra primarnog obrazovanja s pojačanim predmetom Hrvatski jezik

 

Rođena sam 12.04.1985. godine u Varaždinu gdje sam završila VI. osnovnu školu Varaždin i Gimnaziju Varaždin. Nakon gimnazijskog obrazovanja upisala sam Učiteljski fakultet u Zagrebu – Podružnica Čakovec koji sam uspješno završila. Pripravnički staž odradila sam na VI. osnovnoj školi. Osam godina radim u produženom boravku na ovoj školi. Ove nastavne godine vodim 8. grupu boravka koju čine učenici 3. a razreda i nekoliko učenika 3. b razreda.

Učiteljica sam željela postati još kao dijete, a u radu me motivira ljubav prema djeci. Radosno i s osmijehom odlazim na posao. Usrećuju me učenici koji marljivo, uredno i točno pišu svoje domaće zadaće, pomažu jedni drugima, druže se i zajedno igraju. Ovo zanimanje pruža mi priliku da pozitivno utječem na njih i sretna sam da mogu biti dio toga.

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Povrtni doručak

Ove školske godine učenici produženog boravka priključili su se EKO grupi. 


Za projekat „Zdravi tjedan“ počeli su se pripremati nešto ranije. Naime, u sklopu „Zdravog tjedna“ učenici će imati povrtni doručak. Sa svojim učiteljicama, Ivanom Krišto, Majom Kragulj, Ninom Kovač Tomašković i Dariom Cecelja, učenici 2., 5.,6. i 7. grupe produženog boravka,  zasadili su sadnice salate na školskom vrtu.

Učenici će sa svojim učiteljicama u narednim danima obilaziti i zalijevati sadnice, te brinuti da plodovi uspiju bez ikakvog tretiranja pesticidima.

U tjednu „Povrtnog doručka“ (1. tjedan u listopadu) učenici će konzumirati salatu iz vlastitog uzgoja.

Fotogalerija

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju