preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2496584
Darija Botić Labaš

učitelj razredne nastave s pojačanim programom iz hrvatskog jezika

Rođena sam 5.05.1980. godine u Varaždinu. Diplomirala sam na Visokoj učiteljskoj školi u Čakovcu i stekla zvanje učitelja razredne nastave s pojačanim programom iz hrvatskog jezika. Nakon stečene diplome radila sam u I. osnovnoj školi na zamjeni kao učiteljica razredne nastave, u Osnovnoj školi Tužno kao učiteljica razredne nastave, učitelj biologije i knjižničar. Također sam radila u V. osnovnoj školi na zamjeni kao učitelj matematike. Prošle školske godine sam počela raditi u produženom boravku u VI. Osnovnoj školi. Trenutno sam učiteljica I. grupe koju polaze učenici 1.a i 2.d razreda. Puno čitamo, pišemo i učimo, ali nam također ostane vremena za igru, pjesmu i smijeh.

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
1. a razred na predstavi "Bibi i Bubi "
Autor: Darija Botić Labaš, 15. 3. 2019.

U četvrtak, 14. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, učenici 1.a su pogledali kazališnu predstavu ” Bibi i Bubi ”.


Bibi i Bubi su junaci modernog doba koji većinu djetinjstva provode na smetlištu. Kroz igru i niz duhovitih situacija pokušavaju sastaviti podmornicu i pronaći škrinju u kojoj se nalazi plan za spas svijeta. Ništa u životu nije lako, pa tako nije lako ni promijeniti svoje navike i učiniti svijet boljim.

Učenici su pogledali i 3. Međunarodnu izložbu karikaturista koja je postavljena u prostorima HNK u Varaždinu. Ispunili su glasačke listiće koje su radosno ubacivali u glasačku kutiju.  Fotogalerija.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju