preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2496561
Darija Botić Labaš

učitelj razredne nastave s pojačanim programom iz hrvatskog jezika

Rođena sam 5.05.1980. godine u Varaždinu. Diplomirala sam na Visokoj učiteljskoj školi u Čakovcu i stekla zvanje učitelja razredne nastave s pojačanim programom iz hrvatskog jezika. Nakon stečene diplome radila sam u I. osnovnoj školi na zamjeni kao učiteljica razredne nastave, u Osnovnoj školi Tužno kao učiteljica razredne nastave, učitelj biologije i knjižničar. Također sam radila u V. osnovnoj školi na zamjeni kao učitelj matematike. Prošle školske godine sam počela raditi u produženom boravku u VI. Osnovnoj školi. Trenutno sam učiteljica I. grupe koju polaze učenici 1.a i 2.d razreda. Puno čitamo, pišemo i učimo, ali nam također ostane vremena za igru, pjesmu i smijeh.

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Jesen u boravku
Autor: Darija Botić Labaš, 6. 11. 2019.

Stigla je jesen, lagano se ušuljala i ostavila ljetne dane iza sebe. Iznenadila nas je sa svojim, još uvijek toplim licem, uspavljujućim kišnim kapima i vjetrovitim oblacima. 


Donijela je sa sobom mnoštvo predivnih boja i zrelih plodova. Sve su to uočili i naši učenici u produženom boravku. Učiteljice Daria Cecelja, Danijela Popadić i Darija Botić Labaš su sa učenicima 1.a, 1.b, 2.c, 2.d i 3.c razreda izrađivali razne ukrase koje su zajednički stavili na naš pano.  Fotografije.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju