preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2494226
Nina Kovač Tomašković

 magistra primarnog obrazovanja s hrvatskim jezikom

Rođena sam 11. ožujka 1990. godine. Nakon srednjoškolskog obrazovanja, 2008. godine sam upisala Učiteljski fakultet u Zagrebu – Podružnica Čakovec na kojem sam diplomirala i stekla zvanje magistre primarnog obrazovanja s hrvatskim jezikom 2013. godine. Pripravnički staž odradila sam u VI. osnovnoj  školi te nakon toga radila kao učiteljica u produženom boravku u istoj školi, a prošle godine kao zamjena za učiteljicu Hrvatskog jezika u Trećoj osnovnoj školi Varaždin.  Ove školske godine ponovno radim u produženom boravku VI. osnovne škole Varaždin i učiteljica sam 1. grupe koju polaze učenici 1. a i 1. c razrednog odjela. 

Uživam u radu u produženom boravku jer nam je dan, osim pisanja zadaća, ispunjen igrom, smijehom i pjesmom. Najveće zadovoljstvo mi je osmijeh i ponos na licima mojih boravkaša kada uspješno i bez puno muke završe pisanje domaće zadaće.

Kad poučavamo druge,

učimo i sami.

Seneka

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Povrtni doručak

Ove školske godine učenici produženog boravka priključili su se EKO grupi. 


Za projekat „Zdravi tjedan“ počeli su se pripremati nešto ranije. Naime, u sklopu „Zdravog tjedna“ učenici će imati povrtni doručak. Sa svojim učiteljicama, Ivanom Krišto, Majom Kragulj, Ninom Kovač Tomašković i Dariom Cecelja, učenici 2., 5.,6. i 7. grupe produženog boravka,  zasadili su sadnice salate na školskom vrtu.

Učenici će sa svojim učiteljicama u narednim danima obilaziti i zalijevati sadnice, te brinuti da plodovi uspiju bez ikakvog tretiranja pesticidima.

U tjednu „Povrtnog doručka“ (1. tjedan u listopadu) učenici će konzumirati salatu iz vlastitog uzgoja.

Fotogalerija

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju