preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2495209
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Rezultati natjecanja Dabar 2020.
Autor: Ružica Martinec, 22. 11. 2020.

Od 9. do 13. studenog ove godine i u našoj školi je održano 5. po redu natjecanje Dabar. Natjecanje se održalo u 4 kategorije za učenike osnovnih škola.


U kategoriji Mikrodabar (1. i 2. razred) sudjelovalo je ukupno 3 986 učenika, a iz naše škole među najboljima su: Nika Juričan, Mateo Mioković, Luka Poljanec i Filip Denac.

U kategoriji Milidabar (3. i 4. razred) natjecalo se ukupno 7 236 učenika, a među najboljima su: Hana Žiger, Filip Smuđ, Bruno Vupora, Dino Furjan, Oliver Martinčević, Katja Kukec i Tadej Lešnjak.

U kategoriji Kilodabar (5. i 6. razred) bio je čak 12 591 učenik, a najbolji iz naše škole su: Ozana Margotić, Nino Petek, Nika Pušac i Šimun Vusić.

U kategoriji Megadabar (7. i 8. razred) bilo je 8 286 rješavača, a najbolji iz naše škole su: Antun Kralj, Filip Juraga i Julijan Mostarkić.

Svi učenici koji su se natjecali prijavom na mooc.carnet.hr  mogu provjeriti svoj test te se uključiti u Pseudodabar i rješavati zadatke iz prošlih godina, a uskoro će biti dostupni i ovogodišnji zadaci. Također, učenici mogu preuzeti svoje diplome i virtualne značke. Čestitamo svima koji su sudjelovali, a posebno onima koji su među 10 % najboljih.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju