preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2492909
Od 1. do 4. (razredna nastava)
Ovdje možete pronaći korisne informacije o razrednoj nastavi! Klikom na pojedinu učiteljicu možete pronaći sve vijesti koje je ta učiteljica objavila vezano uz svoj razred i svoj rad u školi.
 

Individualni razgovori

 

1. razred

Margareta Živković

Branka Kiđemet

Lovorka Draginić

Irena Čerpinko

2. razred

Gordana Lešnjak

Petra Kanešić

Ružica Trogrlić

Aleksandra Oreški

3. razred

Tanja Božić

Ružica Martinec

Nikolina Kelemenić

Nives Blažunaj

4. razred

Vesna Gašparić

Petra Lončarić Časar

Željka Dugi Sokač

Rosana Štrocinger

Stručna služba: Ksenija Dretar (pedagog), Sandra Šenkiš (logoped), Ines Nemet (rehabilitator), Miroslav Cmuk (knjižničar).

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dobrodošli, „prvašići“!
Autor: Ivana Canjuga, 11. 9. 2019.

U VI. osnovnoj školi Varaždin započela je nova školska godina.


Kao i svake godine, tako i ove, u rujnu je započela nova školska godina. 9.9. 2019. novi „prvašići“ po prvi su puta zasjeli u svoje školske klupe. Nakon što su njihovi stariji kolege već odradili jedan školski sat, dobili svoje rasporede i ostale informacije, polaznici prvih razreda sa svojim su roditeljima došli u dvoranu na školsku priredbu. Učenici koji polaze Scensku grupu, pod stručnim vodstvom učiteljice Lovorke Draginić, izveli su hvalevrijednu predstavu kako bi se „prvašići“ osjećali dobro. Uz divne voditelje, prisutnima se obratio i ravnatelj škole Mario Stančić kako bi sve pozdravio i zaželio dobrodošlicu. Istaknuo je kako je škola, osim što je prava „Škola za život“ je i drugi dom za učenike i učitelje. Najavio je i svečanu priredbu povodom otvorenja dvorane i istaknuo što se sve u školi uredilo i dogradilo. Svi su bili oduševljeni, a nakon što su učiteljice prozvale svoje učenike, zajedno su otišli u svoje matične učionice kako bi se još bolje upoznali. Nastava je počela u utorak podizanjem školske zastave i puštanjem školske himne. Učenica Barbara Kelava, koja je postigla mnoge uspjehe, podigla je zastavu i školska je godina mogla i sužbeno započeti. Ravnatelj je svima zaželio mnogo uspjeha u radu i veselja u novoj školskoj godini.

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju