2023-03-13 09:03:11

Štedopis

Učenici VI. OŠ sudjelovali su u on-line natjecanju o financijskoj pismenosti.

Učenici naše škole koji pohađaju INU Građanski odgoj i Poduzetništvo pod vodstvom svojih učiteljica i voditeljica istih, Alenke Bađun i Natalije Hranjec 7.3.2023. sudjelovali su na on-line natjecanju o FINANCIJSKOJ PISMENOSTI rješavajući on-line kviz „Novac i ja“ na Kahoot platformi koje je na razini RH za učenike od 5.-8.-ih razreda osnovnih škola organizirao Štedopis, Institut za financijsko obrazovanje uz podršku MZOS-a.

Naša škola na kvizu je sudjelovala sa svojih 7 ekipa: 5.D (Maša Prekupec, Iva Šipek, Zoa Barić), 7. B (Eva Šantek, Mila Marić, Stela Nothig), 7.D (Dino Protrka, Noa Domislović Sajko, Juraj Štimac) i ostale četiri ekipe formirane su od učenika šestih razreda: Neo Rodik (6.A), Dino Furjan, Lorena Bunić, Leoni Benko, Luka Bajić (6.B), Mihael Starčević (6.C) te Dora Dodig, Lucija Popović, Vito Končevski, Janko Sokač, David Behin i Jan Fošnjar (6. D).

Naši učenici hrabro su se borili zajedno sa više od 630 grupa iz čitave države, no ovaj put nisu uspjeli osvojiti nagrade, ali su mnogo toga naučili o novcu i kako njime odgovorno upravljati te se vesele nekim budućim natjecanjima iste tematike…iskrene čestitke svim hrabrim natjecateljima!!!


VI. osnovna škola Varaždin