preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2492816
Virtualne učionice

Poštovani roditelji, dragi učenici,

želimo vam uspješan rad u učionicama na daljinu!

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nastava na daljinu - raspored za 17.3.2020.
Autor: Mario Stančić, 16. 3. 2020.

Poštovani roditelji, dragi učenici!
 
Iza nas je prvi dan nastave na daljinu. Zahvaljujem vam na strpljenju i trudu kojeg ste unatoč poteškoćama uložili kako bi pratili i sudjelovali u nastavi. 

Od sutra će se nastava održavati prema školskom rasporedu. Nastavu na daljinu organizirati će naši učitelji koji će za održavanje nastave pripremati vlastite materijale, rabiti materijale koji su pripremljeni u Školi za život, te materijale izdavača. Učitelji će redovito pratiti napredak učenika te davati povratne informacije. Za povratne informacije učitelji će biti na raspolaganju tijekom redovitog radnog vremena. 
 
Učenici u nastavi mogu sudjelovati prema rasporedu sati ili tijekom dana. Važno je učenje na daljinu shvatiti ozbiljno, ostvariti zadane ishode te riješiti postavljene zadatke. Iako se nastava na daljinu neće ocjenjivati, učitelji i učenici će provoditi vrednovanja za učenje i vrednovanje kao učenje. U virtualnom svijetu vrijede slična pravila kao i u učionici.
 
Za ostvarivanje nastave na daljinu naša škola koristi sustav Microsoft Teams. Za korištenje Microsoft Teamsa neophodno se prijaviti na: https://office365.skole.hr/. Ljubazno molimo ako još niste da svoju prijavu učinite danas ili sutra te o tome obavijestite svog razrednika. Iako Teamsu možete pristupati preko web preglednika, preporučamo da Teamse preuzmete na svoje računalo. To možete učiniti na sljedećoj poveznici: https://products.office.com/hr-hr/microsoft-teams/download-app
 
Nakon pristupa Teamsu na raspolaganju će vam biti više kanala (tema).
  • Kanal Općenito - služi za komunikaciju s razrednikom.
  • Predmetni kanali: Hrvatski jezik, Matematika itd. služe za komunikaciju s predmetnim učiteljima te preuzimanje obrazovnih sadržaja. 
Svaki kanal ima dvije kartice: Objave i Datoteke.
  • Kartica Objava prikazuje komunikaciju predmetnog učitelja i učenika u razredu. Na ovoj kartici primati ćete obavijesti od predmetnog učitelja o načinu korištenja obrazovnih sadržaja. Učenici ovdje mogu postavljati pitanja i tražiti dodatne upute vezane uz nastavu. 
  • Kartica Datoteke sadrži mapu Nastava u kojoj su po datumima raspoređeni nastavni sadržaji.
Upute za pristup Teamsu možete preuzet na sljedećoj poveznici: https://skolazazivot.hr/wp-content/uploads/2020/03/Microsoft-Teams-U%C4%8Denici.pdf.  U slučaju poteškoća korištenja Teamsa zatražite pomoć od razrednika.
 
Iz razloga što još nije postignuta puna funkcionalnost sustava materijale za održavanje nastave za utorak 17.3.2020. dostavljamo u privitku ovog maila, a ne u sustavu Teams. Materijale u Teamsu ćete moći pratiti od srijede 18.3.2020.
 
Učenici koji to žele mogu uz školsku nastavu neobavezno pratiti i nastavu koju je pripremilo MZO: https://mzo.gov.hr/vijesti/nastava-na-daljinu-raspored-3601/3601.
 
Sve važne informacije dostavljati ćemo kao i do sada putem školskog web ili elektroničkom poštom.
 
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju