preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 3020311
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Štedopis
Autor: Natalija Hranjec, Alenka Bađun, 13. 3. 2023.

Učenici VI. OŠ sudjelovali su u on-line natjecanju o financijskoj pismenosti.


Učenici naše škole koji pohađaju INU Građanski odgoj i Poduzetništvo pod vodstvom svojih učiteljica i voditeljica istih, Alenke Bađun i Natalije Hranjec 7.3.2023. sudjelovali su na on-line natjecanju o FINANCIJSKOJ PISMENOSTI rješavajući on-line kviz „Novac i ja“ na Kahoot platformi koje je na razini RH za učenike od 5.-8.-ih razreda osnovnih škola organizirao Štedopis, Institut za financijsko obrazovanje uz podršku MZOS-a.

Naša škola na kvizu je sudjelovala sa svojih 7 ekipa: 5.D (Maša Prekupec, Iva Šipek, Zoa Barić), 7. B (Eva Šantek, Mila Marić, Stela Nothig), 7.D (Dino Protrka, Noa Domislović Sajko, Juraj Štimac) i ostale četiri ekipe formirane su od učenika šestih razreda: Neo Rodik (6.A), Dino Furjan, Lorena Bunić, Leoni Benko, Luka Bajić (6.B), Mihael Starčević (6.C) te Dora Dodig, Lucija Popović, Vito Končevski, Janko Sokač, David Behin i Jan Fošnjar (6. D).

Naši učenici hrabro su se borili zajedno sa više od 630 grupa iz čitave države, no ovaj put nisu uspjeli osvojiti nagrade, ali su mnogo toga naučili o novcu i kako njime odgovorno upravljati te se vesele nekim budućim natjecanjima iste tematike…iskrene čestitke svim hrabrim natjecateljima!!!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju