preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 3020246
Ankete

U okviru projekta Školske sheme koja objedinjava dosadašnju Shemu školskog voća i povrća i Program mlijeka u školama, Hrvatski zavod za javno zdravstvo je na nacionalnoj razini nadležan za monitoring i evaluaciju utjecaja istih na prehrambene navike i zdravlje školske djece.

S obzirom na veliki broj škola koje su uključene u projekt, odredili smo statistički reprezentativan uzorak na kojem će se, u ovom krugu ispitivanja, provoditi monitoring i evaluacija, a kojim je obuhvaćena i Vaša cijenjena škola.  Najljubaznije bismo zamolili Vas, učenike Vaše cijene škole i njihove roditelje da nam svojim sudjelovanjem pomognete u provođenju navedenih aktivnosti i na taj način omogućite ocjenu učinkovitosti ovog važnog projekta.

Utjecaj Školske sheme na prehrambene navike i zdravlje školske djece procjenjivat će se Upitnikom o učestalosti potrošnje voća i povrća i mlijeka namijenjenim učenicima 4., 6. i 8. razreda osnovne škole, Upitnikom za roditelje, te Upitnikom o učinkovitosti provedbe Školske sheme.

 

Ljubazno Vas molimo da učenici Vaše škole 4. razreda ispune elektroničke Upitnike pristupom na sljedeće internetske adrese:

 

Nadalje Vas molimo da učenici Vaše škole 6. i 8. razreda ispune elektroničke Upitnike pristupom na sljedeće internetske adrese:

preskoči na navigaciju