preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 3016965
Poljak Biserka

Kao učiteljica engleskog jezika u VI. osnovnoj školi radim od l994.godine. Osim redovnog programa vodila sam i DOD sa nadarenim učenicima  8.razreda kada su počela natjecanja od školskih,županijskih te državnih razina. Ove šk-godine predajem u 1.c,6.b,6.c,6.d.i 7.c redovni  i 4.a,5.a, i 7.a.izborni predmet.

Svim učenicima želim približiti ENGLESKI JEZIK kao predmet koji se uči kroz različite aktivnosti: slušanjem,razgovorom,povezivanjem pojmova,opisivanjem radnji i događaja,te uz odgojne i obrazovne ciljeve ukazati na specifičnosti eng. jezika u pismu i izgovoru. Kroz razne oblike rada i nastavne metode, korelacija s drugim predmetima je važna i djeca to s veseljem prepoznaju. Kulturološki sadržaji su također jako bitni, pa tako učimo kulturu, običaje i blagdane zemalja engleskog govornog područja u čemu učenici sudjeluju kroz projekte i prezentacije, gdje su dodatno motivirani ocjenom.
Svakom učeniku nastojim pristupiti prema sposobnostima, pa je tako i ocjenjivanje i praćenje rada tijekom cijele šk.godine. Osim usmenog provjeravanja i pismenih  vježbi uz nastavne sadržaje kontinuirano, pišu se i dva pisana ispita po polugodištu uz najavu barem tjedan dana prije, a kratke pisane provjere u vidu diktata i slično nije potrebno najavljivati. Zaključna ocjena je odraz više elemenata od razumijevanja, govornih  sposobnosti, pismenog izražavanja te jezičnih i gramatičkih struktura.
ŽELIM SVIM UČENICIMA UGODAN I RADOSTAN BORAVAK NA NASTAVI !
                                                                                           YOUR TEACHER B.P.
preskoči na navigaciju