preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja - majice i kišobrani

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 1957516
Poljak Biserka

Kao učiteljica engleskog jezika u VI. osnovnoj školi radim od l994.godine. Osim redovnog programa vodila sam i DOD sa nadarenim učenicima  8.razreda kada su počela natjecanja od školskih,županijskih te državnih razina. Ove šk-godine predajem u 1.c,6.b,6.c,6.d.i 7.c redovni  i 4.a,5.a, i 7.a.izborni predmet.

Svim učenicima želim približiti ENGLESKI JEZIK kao predmet koji se uči kroz različite aktivnosti: slušanjem,razgovorom,povezivanjem pojmova,opisivanjem radnji i događaja,te uz odgojne i obrazovne ciljeve ukazati na specifičnosti eng. jezika u pismu i izgovoru. Kroz razne oblike rada i nastavne metode, korelacija s drugim predmetima je važna i djeca to s veseljem prepoznaju. Kulturološki sadržaji su također jako bitni, pa tako učimo kulturu, običaje i blagdane zemalja engleskog govornog područja u čemu učenici sudjeluju kroz projekte i prezentacije, gdje su dodatno motivirani ocjenom.
Svakom učeniku nastojim pristupiti prema sposobnostima, pa je tako i ocjenjivanje i praćenje rada tijekom cijele šk.godine. Osim usmenog provjeravanja i pismenih  vježbi uz nastavne sadržaje kontinuirano, pišu se i dva pisana ispita po polugodištu uz najavu barem tjedan dana prije, a kratke pisane provjere u vidu diktata i slično nije potrebno najavljivati. Zaključna ocjena je odraz više elemenata od razumijevanja, govornih  sposobnosti, pismenog izražavanja te jezičnih i gramatičkih struktura.
ŽELIM SVIM UČENICIMA UGODAN I RADOSTAN BORAVAK NA NASTAVI !
                                                                                           YOUR TEACHER B.P.
Engleski jezik za 1c. i 4.a
Biserka Poljak / datum: 17. 9. 2014. 11:06

Ovdje možete naći potrebne informacije o izvođenju nastave engleskog jezika u 1c. (prvi strani jezik) ,4.a (izborni-drugi strani jezik). 


[OPŠIRNIJE]Sportski uspjeh Ivana Jarneca
Biserka Poljak / datum: 15. 1. 2014. 13:44

Dana 06., 07. i 08. prosinca 2013. godine  u Mariboru je održan jaki međunarodni plesni turnir u latinskoameričkim i standardnim plesovima „Maribor Open 2013“, koji se već tradicionalno održava petnaestu godinu zaredom.


[OPŠIRNIJE]Projekt "Vrtim zdravi film"
Biserka Poljak Marinka Mak / datum: 14. 10. 2012. 20:38

U sklopu projekta "Vrtim zdravi film", govoreći o zdravoj prehrani, učenici 7.d razreda, razrednica Biseka Poljak i učiteljica TZK Marinka Mak obilježili su Svjetski dan jabuka 20. listopada, tako da su konzumirali jabuke.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju