preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 3016965
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Učenice i učiteljica naše škole dobitnice su nagrade Veliko srce Varaždina
Autor: Nataša Narančić, 27. 10. 2023.

Učenice VI. osnovne škole Alina Nemet (5. b), Aurora Hajdin (5. c) i Elena Novak (8. c) te učiteljica Rosana Štrocinger nagrađene su 26. listopada, na Dan međusobnog pomaganja, plaketom Veliko srce Varaždina.


Učenicima gradskih škola nagradu dodjeljuje Dječje gradsko vijeće Grada Varaždina za izvanredna postignuća te istaknute uspjehe na području međusobnog pomaganja, vršnjačke pomoći, međugeneracijske solidarnosti, promicanja i poštovanja dječjih prava.

Prijedloge je prikupio Dječji forum svake škole, a davali su ih učenici i djelatnici škole. Predložene učenice istaknule su se u ohrabrivanju i pomaganju drugim učenicima, marljivošću, suosjećajnošću te empatijom i tolerancijom, a bile su uspješne i na predstavljanju škole u raznim natjecanjima. Dječje gradsko vijeće je, nakon proučavanja svih pristiglih prijedloga, odlučilo da među petnaest nagrađenih učenika budu sve tri predložene učenice naše škole.

Nagrađene su i dvije učiteljice varaždinskih škola, a jedna od njih je i učiteljica naše škole Rosana Štrocinger kojoj je plaketa dodijeljena jer je svojim dugogodišnjim radom s djecom pomogla u ostvarivanju dječjih prava, a nagrađena je i za svoj rad u području Građanskog odgoja i obrazovanja, Dječjeg foruma, suradnje s DND-om Varaždin te Gradom Varaždinom.

Na svečanoj dodjeli u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice „Metel Ožegović“ Varaždin plakete je nagrađenim učenicama i učiteljicama uručio predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovro Lukavečki zajedno s Lovrom Ledenkom, predsjednikom Dječjeg gradskog vijeća Varaždin, a dodjelu je je vodila Bella Sedlar, zamjenica predsjednika Dječjeg gradskog vijeća.

Čestitamo nagrađenima!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju