preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 3016965
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
8. Zimski sportski višeboj mjesto je druženja i zabavnih sportskih aktivnosti
Autor: Ema Štrocinger, 27. 12. 2023.

Kako bi se osnovnoškolcima s područja grada Varaždina osigurali uvjeti da aktivno provedu zimske praznike u druženju i bavljenju fizičkim aktivnostima, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina te u suradnji sa varaždinskom Udrugom kineziologa, i ove godine organizira 8. Zimski sportski višeboj.


Višeboj je namijenjen za sve zainteresirane učenike od 3. do 7. razreda, a same aktivnosti odvijat će se u periodu od 27. prosinca do 4. siječnja 2024. godine. Sve počinje u srijedu 27. Prosinca, nastavlja se dan kasnije u četvrtak 28. dok je posljednji termin u 2023., u petak 29. prosinca. Nakon nove godine slijede još tri termina: utorak, srijeda i četvrtak od 2. do 4. siječnja. Sve aktivnosti biti će u sportskoj dvorani u Graberju u terminu od 9.00 do 12.00 sati.

-Vrhunac je i ove godine jednodnevni izlet u petak, 5. Siječnja, za sve polaznike koji će minimalno pet puta doći na aktivnosti višeboja. Izlet je prilika za druženje, ali i nova prijateljstva te "punjenje baterija" prije povratka u školske klupe - pojasnila je voditeljica za sport i razvojne programe Zajednice, Anica Sitar, dodajući kako se višeboj u proteklim godinama pokazao kao odličan način učenicima da aktivno provedu praznike i potpuno spremni dočekaju nove školske obaveze.

-Činjenica da nam se iz godine u godinu vraća veliki broj polaznika višeboja, potvrda su njegove opravdanosti. Pozivam i sve one kojima će ovo biti prvi dolazak na višeboj da učine taj korak jer im sigurno neće biti žao - zaključila je Sitar.

Pozvala je sve zainteresirane da se što prijave na ovogodišnji višeboj budući je broj mjesta ograničen na 60. Prijave su moguće isključivo putem linka: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-QBU7cmiZhNbzjiuKeuhpx4srQ_U2guYO0D4EJr8T8Pe9CQ/viewform

Kako bi roditelji mogli na vrijeme organizirati dolazak djece u dvoranu u Graberje, iz Zajednice napominju da organiziranog prijevoza iz prigradskih naselja nema.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju