preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 3020246
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Erasmus+ akreditacija 2021-2027
Autor: Tina Ivčić, 5. 2. 2024.

VI. osnovna škola može se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi europskih projekata, ponajviše Erasmus+ te različitih oblika međunarodne suradnje sa školama diljem Europe.


Najnovije priznanje dobili smo prihvaćanjem zahtjeva za akreditacijom Erasmus+ projekata u području općeg odgoja i obrazovanja 2021-2027, izdanom od strane Agencije za mobilnost I programe EU, pomoću koje ćemo moći i dalje razvijati međunarodne odnose sa školama. Učitelji i stručni suradnici će se moći stručno usavršavati, a učenici će imati priliku upoznati nove obrazovne sustave, učiti istraživanjem te upoznati nove kulture i vršnjake iz drugih zemalja.

U školi je osnovan europski tim na čelu kojeg se nalazi ravnatelj Mario Stančić, koordinator za europske projekte na školi, Tina Ivčić te svi zainteresirani učitelji, stručni suradnici i administrativno osoblje. Timu se naravno u svakom projektu pridružuju i učenici koji svoj interes za sudjelovanje u projektima iskazuju uključivanjem u izvannastavnu aktivnost EU projekti koja se već nekoliko godina održava na našoj školi. Učenici na početku svake školske godine iskazuju sve veći interes za sudjelovanje u istoj te se aktivno uključuju u gotovo sve faze projekta.

Svakim sudjelovanjem u projektu, škola unese novine u sustav, kurikulum i učionice. Iskustveno učenje pokazalo je najbolje rezultate kod primjene stečenog znanja.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju