preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 3020297
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Gimnastičari iz VI. OŠ Varaždin
Autor: Monika Injić, 30. 11. 2023.

Protekli vikend, u petak i subotu 25. i 26. studenog 2023. godine, održano je Prvenstvo Hrvatske u sportskoj gimnastici i to po prvi puta u Zadru u prekrasnoj Dvorani Krešimira Ćosića u sklopu ŠC Višnjik. 

Na natjecanju je sudjelovalo 300 gimnastičarki i gimnastičara iz 33 hrvatska kluba a među njima su bili i gimnastičari Gimnastičkog kluba Vindija iz Varaždina. 
 
 
U muškoj sportskoj gimnastici natjecatelji se natječu na šest sprava i to redom: na tlu, na konju s hvataljkama, na karikama, na preskoku, na ručama i na preči. Među gimnastičarima GK Vindije iz Varaždina su bili i dvojica učenika iz naše VI. osnovne škole Varaždin koje je vodio njihov trener Matija Vugrinec.
U univerzalnom programu muške gimnastike pojedinačnu zlatnu medalju na ručama osvojio je još uvijek aktualni prvak Hrvatske u višeboju Mark Horvat, učenik 3.d razreda. Osim toga, Mark je osvojio i srebrnu medalju na preči te brončanu medalju na konju s hvataljkama dok je na karikama bio peti. Na tlu i preskoku nije nastupio zbog ozljede noge.
 

U višebojskom obaveznom programu u kategoriji kadeta srebrnu medalju je osvojio Vinko Viljevac, učenik 6.c razreda. Vinko je od šest sprava najbolju ocjenu dobio na preči, drugu najbolju na tlu i karikama, treću najbolju na konju s hvataljkama i ručama te četvrtu najbolju na preskoku.
 

Čestitamo našim učenicima i nadamo se da će i dalje uspješno trenirati i postizati vrhunske rezultate.
 
Ostale fotografije pogledajte u fotogaleriji.
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju