preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 3016951
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Aktivnosti za djecu i odrasle tijekom školskih praznika
Autor: Ema Štrocinger, 7. 2. 2024.

Tehnološki park Varaždin organizira od 19.02 do 25.02. nekoliko događanja za sve uzraste. Lajtmotiv cijelog tjedna će biti igre, igrice ili gaming industrija, ovisno koga pitate! :)


Ovim putem Vas molimo da proširite vijest među Vašim učenicima i roditeljima učenika, a ukoliko želite, možete dogovoriti i grupne posjete za koje nam se slobodno javite.

Retro igraonica

U učionici Tehnološkog parka biti će izložene i dostupne za korištenje retro i arkadne konzole te računala na kojima ćete imati prilike zaigrati Tetris, Super Mario, Space Invaders, CastleWolfstein i mnoge druge igre. Zabavljanje na konzolama omogućeno je za sve uzraste, a ovisno o tome koliko vremena želite provesti u igraonici pripremili smo i različite modele. U jutarnjem terminu od 8:00 do 10:00 biti će besplatan  ulaz, a broj ulaznica nije ograničen, već je potrebna samo prijava. U popodnevnim terminima od 12:00 do 16:00 moći će se rezervirati termin i igrati ili samo 1 dan ili svaki dan uz naknadu od 10 eura za 1 dan ili 35 eura za cijeli tjedan. U tom periodu biti će omogućeno boraviti u učionici cijelo vrijeme.

Prijave:  https://forms.gle/da2NkR1ufb7WEKSC7

Fortnite Turnir

U subotu, 24.02. nas očekuje FORTNITE turnir, a prijaviti se možete već sada putem linka:  https://www.vgwpula.com/signin

Mala radionica velikih ideja, radionica za razvoj poduzetničkih vještina kod djece i mladih

U četvrtak, 22.02.2024. od 10:00 do 14:00 sati u multimedijskoj dvorani održavat će se besplatna interaktivna radionica namijenjena za djecu u dobi od 12 do 15 godina. Radionicu priprema i vodi Snježana Kupres- trener poslovnih i prodajnih vještina, NLP trener&coach. Snježana Kupres je iskusna trenerica prodajnih vještina, medijator i NLP trener s 28 godina iskustva u prodaji i razvoju poslovanja u B2B sektoru u međunarodnim zrakoplovnim tvrtkama poput Malaysia Airlines, Tal Aviation Group Israel - EL Al te China Airlines i druge. Cilj je upoznati učenike s alatom Platno poslovnog modela (Business Model Canvas), te ih potaknuti na sistemsko razmišljanje. Djeca će biti potaknuta da koriste svoju maštu kako bi smislila nove proizvode i usluge, a kroz igru će naučiti kako timski raditi kako bi postigli zajednički cilj. Ovom radionicom učenici osvještavaju da je ideja važna, no isto tako uče koji su koraci potrebni za realizaciju ideje, te kako provjeriti je li ideja financijski isplativa.  Rad je organiziran u malim timovima (3 do 4 učenika u timu), a broj mjesta je ograničen.

Prijave: https://bit.ly/4bnxmSq

Gaming: zabava ili zarada?

U utorak, 20.02. od 14:00 do 15:00 u multimedijskoj dvorani imat ćemo predstavljanje dvije zanimljive teme, a nakon toga neformalno druženje uz pizzu.

Prvu temu Video igre: industrija ili zabava donosi Tomislav Gojević iz Fury Studios. Fury studios je tvrtka koja razvija video indie igre iz serije Kingdom, West of Dead  i mnoge druge. Rade 2D/3D produkciju i animacije, tehničku podršku, optimizaciju kodova i kontrolu kvalitete za Raw Fury, poznati švedski brand u stvaranju video igara.

Drugu temu, Cloud gaming donose Petar Starčević i Danijel Martinek iz startupa Clastr, kojima je cilj ponuditi mogućnost internetskog korištenja resursa tuđeg računala za igranje igara ili „najam“ vlastite opreme u istu svrhu. Cilj im je stvoriti zajednicu igrača koji će moći međusobno dijeliti resurse, ali i zarađivati novac svojim računalom

Sudjelovanje je besplatno.

Prijave: https://bit.ly/4boQShp

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju