preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2982271
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
„Mali građani“ su sudjelovali na županijskoj smotri iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja – Projekt građanin 2024.
Autor: Rosana Štrocinger, 26. 3. 2024.

Ove školske godine je skupina „Malih građana“ odabrala raditi na projektu pod nazivom „Svaka je škola posebna na svoj način“.


Ciljevi projekta su bili: saznati više o školi, kakvo obrazovanje pruža učenicima naša škola, jesu li učenici i učitelji sretni u školi, što misle o školi te imaju li kakvih prijedloga što bi još moglo u školi biti bolje.

Učenici su proučili zakone i školske dokumente, povijest škole, objave o uspjesima naših učenika na raznim natjecanjima, proveli su intervjue s djelatnicima škole i anketirali učenike. Sva istraživanja i prikupljene podatke su predstavnice skupine prezentirale na ovogodišnjoj županijskoj smotri.

Projekt su na smotri prezentirale učenice 2.d razreda: Rubi Zadravec, Sonja Hudoletnjak, Ema Galevski i Mara Drumev. Za svoju prezentaciju su dobile sve pohvale povjerenstva, ali i svih sudionika smotre. Nadamo se da će biti pozvane da projekt predstave i na državnoj smotri.

Želimo im puno uspjeha da i dalje predstavljaju našu školu i projekt na najbolji mogući način!

Fotogalerija

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju