preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2496584
Hrvoje Hercigonja

magistar primarnoga obrazovanja

Razredna nastava – produženi boravak (skupina 8 – 2. d)

Rođen sam u Varaždinu, pohađao sam VI.OŠ Varaždin te Gospodarsku školu u Varaždinu. Diplomirao sam na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek Čakovec 2013. godine te stekao titulu magistra primarnoga obrazovanja. Od veljače 2018. godine radim na VI.OŠ Varaždin. Trenutno sam učitelj razredne nastave u produženom boravku za 2. d razredni odjel. Volim rad s djecom te me mogućnost prenošenja znanja i vještina učenicima ispunjava. Vjerujem da djeca vraćaju sve što u njih uložimo te se svakodnevno trudim da me zapamte po dobrom. Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom: vozeći bicikl, u šetnjama, a veseli me posjet dobrom koncertu, predstavi, muzeju ili kinu.

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obilježen Dan narcisa
Autor: Hrvoje Hercigonja, 27. 3. 2019.

Iza nas je još jedna uspješna humanitarna akcija. Svake godine 25. ožujka obilježava se Dan narcisa, a ove godine to je bilo u subotu 23. 3.  na Franjevačkom trgu i Trgu slobode u Varaždinu te u Lepoglavi i Varaždinskim Toplicama u organizaciji udruge „Mammae klub Varaždin“. 


Ovogodišnji Dan narcisa protekao je s naglaskom na važnost prevencije bolesti putem samopregleda i besplatne mamografije.

Novčane donacije i cvjetove narcisa skupljali smo u školi od 19. 3. do 21. 3. 2019. godine. Učenici, roditelji i zaposlenici škole svojim su se donacijama u velikom broju odazvali ovoj humanitarnoj akciji na čemu im se „Mammae klub Varaždin“ najljepše zahvaljuje. Novčane donacije bit će iskorištene za financiranje raznih preventivnih programa.

Narcis je simbol novog života, on nam daje nadu, a prevencija i pružanje pomoći u slučaju bolesti daje nam nadu da nikad nismo sami i da nam je pomoć uvijek dostupna.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju