preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

GIF

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2985695
Maja Kragulj

dipl.učiteljica razredne nastave  s pojačanim predmetom  povijest

Rođena sam 19.01.1981.godine u Varaždinu.  Nakon zavrešenog srednjoškolskog obrazovanja, 1999.godine upisala sam Visoku učiteljsku školu u Čakovcu na kojoj sam diplomirala i stekla zvanje učiteljice razredne nastave  s pojačanim predmetom  povijest. Nakon stečene diplome,  radila sam u Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec  s djecom s teškoćama u razvoju. Rad u struci nastavila sam 2009.godine,  radom u OŠ Mala Subotica ( PŠ Držimurec-Strelec) kao učiteljica u produženom boravku . U istoj školi radila sam do lipnja  2013.godine. Iste godine završila sam edukaciju za pomoćnika u nastavi. Krajem 2013.godine počela sam raditi kao pomoćnik u nastavi na  VI.OŠ Varaždin te sam isti posao radila do rujna 2017.godine.

Od početka ove 2017. godine radim kao učiteljica u produženom boravku u VI.OŠ Varaždin. Trenutno sam učiteljica  V. grupe  produženog boravka u VI. OŠ,  koju polaze učenici 2.a i 4.d razreda.

„Učitelji su ti koji sebe koriste kao mostove, pozivajući svoje učenike da prijeđu preko njih, zatim,  pomažući im prijeći, radosno onemoćaju, hrabreći ih da sami sagrade takve mostove.“

                                                                                            Nikos Kazantazakis

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Zdravi tjedan i u produženom boravku!
Autor: Maja Kragulj, 19. 2. 2018.

Zdrava hrana je glavni faktor koji održava naše tijelo i naše zdravlje u ravnoteži.

Pravilnom prehranom tijelu pomažemo da raste i da se razvija na pravilan način.


Kako djeca između obroka često vole nešto gricnuti, naša tema su ovaj puta bile zdrave grickalice. Učenici  VI. grupe boravka ( Hrabrice )  pokazali su široko znanje o zdravim grickalicama.

Bilo je vrlo zanimljivo slušati kako čips od jabuke može zamijeniti industrijski čips, koji nije zdrav zbog velike količine masnoća i soli koju sadrži. Ili kako orašasti plodovi mogu utažiti želju za slatkim te kako je čokolada za kuhanje zdravija od mliječne čokolade  jer ima više kakaa i manje šećera.

Kokice su jedna od najdražih grickalica, ne samo djece već i odraslih.  Upoznali smo se s novim načinom pripreme kokica. Pekli smo ih u „ kokičaru „ koji kokice peče samo uz pomoć vrućeg zraka. Uvjerili smo se da su ove kokice vrlo ukusne, ne sadrže masnoću i na njih se uhvati manje soli.

Hrabrice ih toplo preporučaju!

Dobar tek !

   

    





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju