preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2494206
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Škola za život
Autor: Mateja Martinčević, 3. 10. 2019.

Kako naši učenici trećih razreda doživljavaju svoju školu, odnosno školu za život, možete vidjeti kroz kreativan rad i opis VI. osnovne škole. Prekrasnim radovima uredili su školski pano. Neke od opisa škole možete pročitati u nastavku…


Moja škola je jako velika. Još se i dogradila jako velika dvorana. Moja škola ima i super učionice, veliku knjižnicu, još jednu dvoranu i još puno toga. Nije se dogradila samo dvorana, nego još i novi dio škole. Moja škola VI. Osnovna je super!!!   (Katja Kukec, 3. d)

Moja škola je jako velika. Ima čak dvije dvorane za tjelesni. Ima i novu knjižnicu i novi dio na katu. Zove se ŠKOLA ZA ŽIVOT. Učitelji i učiteljice su odlični. Ja volim ovu školu!   (Dora Dodig, 3. d)

Moja škola je velika. Jako je lijepe boje. U njoj puno učimo i zabavljamo se. Također smo dobili ogromnu i lijepu, novu dvoranu. Imamo duge odmore i savršenu učiteljicu iz škole i savršenu učiteljicu iz boravka. Volim svoju školu. U njoj imam i mnoge prijatelje. Moja škola je super.  (Maša Kovšca, 3. d)

Nova dvorana je jako lijepa. Učitelji u školi su jako dobri i  dragi. Učiteljice iz boravka su jako dobre i kreativne. Škola je iznutra jako lijepa. I učionice su također jako lijepe.  (Lucija Kranjc Kuček, 3. d)

Ja volim svoju školu zato jer ima dobre učiteljice i učenike. U mojoj školi imam puno prijatelja. Moja škola jako lijepo izgleda iznutra i izvana. Ima dobre učiteljice u razredu. Dodali su novu dvoranu i jako sam sretan što idem u ovu školu.  (Dino Delić, 3. d)

U školi se gradi i slaže nova knjižnica i dvorana. Uzbuđena sam što ću učiti nove stvari. U školi mi je jako lijepo. Volim kad su neke novosti u školi, a najljepše mi je kad smo u školi i družimo se sa super učiteljicama. Škola je lijepo obojena. Jako je lijepo uređena i ništa joj ne fali.  (Hana Žiger, 3. d)

Učenici 1.c razreda bez straha su krenuli na svoj prvi let kroz školsku godinu. Ne boje se obaveza koje im donosi škola. Znaju ako se dobro organizira vrijeme,  nađe se vremena za učenje, pisanje zadaće,  igranje i druženje s prijateljima.

Radove možete pogledati u fotogaleriji.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju