preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2496553
Nina Kovač Tomašković

 magistra primarnog obrazovanja s hrvatskim jezikom

Rođena sam 11. ožujka 1990. godine. Nakon srednjoškolskog obrazovanja, 2008. godine sam upisala Učiteljski fakultet u Zagrebu – Podružnica Čakovec na kojem sam diplomirala i stekla zvanje magistre primarnog obrazovanja s hrvatskim jezikom 2013. godine. Pripravnički staž odradila sam u VI. osnovnoj  školi te nakon toga radila kao učiteljica u produženom boravku u istoj školi, a prošle godine kao zamjena za učiteljicu Hrvatskog jezika u Trećoj osnovnoj školi Varaždin.  Ove školske godine ponovno radim u produženom boravku VI. osnovne škole Varaždin i učiteljica sam 1. grupe koju polaze učenici 1. a i 1. c razrednog odjela. 

Uživam u radu u produženom boravku jer nam je dan, osim pisanja zadaća, ispunjen igrom, smijehom i pjesmom. Najveće zadovoljstvo mi je osmijeh i ponos na licima mojih boravkaša kada uspješno i bez puno muke završe pisanje domaće zadaće.

Kad poučavamo druge,

učimo i sami.

Seneka

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Završena, svake godine sve uspješnija, humanitarna akcija za Odjel pedijatrije
Autor: NINA Kovač Tomašković, 7. 5. 2019.

Učenici VI. OŠ Varaždin ponovno su pokazali da im je stalo do djece na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Varaždin. 


Povodom Dana hrvatske knjige, koji se svake godine održava 22. travnja, VI. osnovna škola odlučila je širiti ljubav prema knjizi, ali i humanitarno djelovati.

Učenici VI. osnovne škole su u razdoblju od 9. do 11. travnja prikupljali dječje knjige, slikovnice, didaktičke igre, plišance i ostale igračke koje su potom odnijeli u školsku knjižnicu i tamo prebrojili. Prikupljeno je dvjestotinjak slikovnica i knjiga, pedesetak didaktičkih igara i mnoštvo plišanaca i ostalih igračaka, stoga svima zahvaljujemo na nesebičnim darovima!

Učiteljice Daria Cecelja i Nina Kovač Tomašković, koje djeluju u sklopu volonterske grupe naše škole, uz pomoć učenika Vita Frana Škvorca i Nike Odrljina iz 3. a razreda te Ivana Jerkovića iz 4. a, prikupljene slikovnice i igre donirale su, 16. travnja, Odjelu pedijatrije čiji su zaposlenici bili ugodno iznenađeni količinom prikupljenog, ali i iznimno zahvalni. Za ovo nesebično djelo Opća bolnica Varaždin je uručila zahvalnicu učenicima i djelatnicima VI. osnovne škole Varaždin.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju