preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja - majice i kišobrani

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 1957673
Daria Cecelja

magistra primarnog obrazovanja

Rođena sam u Varaždinu. Pohađala sam VII OŠ Varaždin u Kučanu Donjem, a nakon osnovne škole upisala sam Gospodarsku školu u Varaždinu. Po završetku srednjoškolskog obrazvanja upisala sam Učiteljski fakultet- Sveučilište u Zagrebu, Odsjek u Čakovcu. Diplomirala sam 2011. godine i stekla zvanje magistre primarnog obrazovanja.

Stručno osposobljavanje za rad obavila sam u VII osnovnoj školi. Osim zamjena, učiteljicama na bolovanju, kao učiteljica razredne nastave u razredu, najviše radnog iskustva imam upravo kao učiteljca u produženom boravku. U produženom boravku sam radila u III OŠ Varaždin od 2013.- 2015. godine.

Od ove školske godine radim kao učiteljica u produženom boravku u VI OŠ, gdje imam III grupu koja se sastoji od prvašića i četvrtaša. Puno pišemo, čitamo, učimo, ali stignemo se i poigrati te se zabavljati i smijati.

vijesti
Svjetski dan jabuka
Daria Cecelja / datum: 31. 10. 2018. 16:11

I ove godine u grupama produženog boravka obilježio se Dan jabuka. Svaka od učiteljica, Darija Botić Labaš, Ivana Krišto, Daria Cecelja i Valentina Balentović imala je svoj način za učenike.


[OPŠIRNIJE]Dječji tjedan u boravku
VALENTINA BALENTOVIĆ / datum: 9. 10. 2018. 13:33

U obilježavanje Dječjeg tjedna priključili su se i naši učenici, a da nam je bilo odlično može se zaključiti po nizu aktivnosti koje su se odvijale u popodnevnim satima VI. osnovne škole Varaždin. Aktivnosti su osmislile učiteljice voditeljice grupa produženog boravka: Ivana Krišto, Daria Cecelja, Nina Kovač Tomašković, Maja Kragulj, Maja Strniščak, Martina Banek, Monika Injić, Valentina Balentović, Mateja Martinčević i Darija Botić - Labaš.


[OPŠIRNIJE]Ispratili smo još jednu školsku godinu...

Zadaća po zadaća... igra po igra i stigli smo do kraja još jedne školske godine. Koliko smo bili marljivi ne moramo ni reći, sve se vidjelo, a zadnjih dana vani se volimo igrati.


[OPŠIRNIJE]Majčin dan

Izmamili smo osmijeh, a kod nekih mama i neku suzu radosnicu kada smo ih prošle nedjelje iznenadili i pokazali mali znak pažnje na njihov dan. 


[OPŠIRNIJE]I naši boravkaši ponovo obilježili Dan planeta Zemlje

Kao i svake godine, uoči Zemljinog rođendana, u našem boravku više pažnje posvetili smo upravo našoj planeti Zemlji. 


[OPŠIRNIJE]VI. OŠ pomaže djeci - budi i ti dio toga!
Daria Cecelja / datum: 17. 4. 2018. 19:53

Povodom obilježavanja Svjetskog dana knjige, 23.4., VI. OŠ će napraviti nešto za bolesnu djecu koja svoje dane provode na odjelu Pedijatrije OB Varaždin, te ih pokušati barem malo zabaviti i razveseliti.


[OPŠIRNIJE]Uskrs u produženom boravku

Prije praznika bili su marljivi, učenici produženog boravka pripremili su pisanice i ostale ukrase koji su se mogli kupiti na uskrsnoj prodaji koju je organizirala Učenička zadruga „Šestica“.


[OPŠIRNIJE]Dan očeva

Dan očeva poseban je dan za sve očeve na svijetu, a mi ga obilježavamo na Josipovo, 19. ožujka.


[OPŠIRNIJE]Kako smo se pripremali za Božić
NINA Kovač Tomašković / datum: 8. 1. 2018. 12:30

Učenici svih grupa produženog boravka Šeste osnovne škole Varaždin, prije odlaska na zasluženi zimski odmor,  još jednom su dokazali da su pravi mali kreativci. 


[OPŠIRNIJE]Sveti Nikola u boravku
Daria Cecelja / datum: 17. 12. 2017. 17:25

6. prosinca stiže Sveti Nikola. Stigao je i kod učenika u produženom boravku.

Odlučili smo ga pozdraviti svatko na svoj način….


[OPŠIRNIJE]Međunarodni dan djeteta
Daria Cecelja / datum: 21. 11. 2017. 08:31

U svijetu se 20. studenog obilježava Međunarodni dan djeteta.

Cilj obilježavanja ovog dana je da podsjeti javnost i ustanove na potrebu zaštite maloljetnika od zloupotrebe, nasilja i raznih oblika diskriminacije.


[OPŠIRNIJE]Svjetski dan štednje
Daria Cecelja / datum: 5. 11. 2017. 20:05

31. listopada 2017. obilježili smo Svjetski dan štednje razgovorom o štednji i izradom kasica.


[OPŠIRNIJE]Listopad u produženom boravku...
Daria Cecelja / datum: 25. 10. 2017. 22:33

U listopadu je u boravku kod Malaca bilo jako užurbano. Puno samo pisali zadaće, čitali i učili. No, uvijek uspijemo pronaći vremena za igru, smijeh, zabavu. Pa smo tako obilježili i datume koje smo smatrali važnima.


[OPŠIRNIJE]Jesenko u boravku
Ružica Martinec / datum: 10. 10. 2017. 23:42

Učiteljica Daria Cecelja: U susret jeseni, prisjetili smo se jesenskih plodova i boja, te odlučili od navedenog napraviti razrednog Jesenka.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju