preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2492789
Daria Cecelja

magistra primarnog obrazovanja

Rođena sam 1986. godine. Pohađala sam VII. OŠ Varaždin. Nakon srednjoškolskog obrazovanja upisala sam Učiteljski fakultet- Sveučilište u Zagrebu, Odsjek u Čakovcu. Diplomirala sam 2011. godine i stekla zvanje magistre primarnog obrazovanja. Stručno osposobljavanje za rad odradila sam u VII. OŠ Varaždin.

Već treću godinu radim u produženom boravku na ovoj školi. Ove nastavne godine vodim 7. grupu boravka koju čine učenici 2.c razreda i  učenici 3. c razreda.

Učiteljica sam željela postati još u osnovnoj školi, a uzor mi je bila moja učiteljica koja me naučila i dala više od onog što piše u knjigama. Kasnije mi je bila mentorica i uistinu je ostavila velik trag u mojem odrastanju, a i pripremanju za samostalan rad.

U radu me motivira ljubav prema djeci. Ovo zanimanje pruža mi priliku da pozitivno utječem na njih.

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Valentinovo i boravkaši
Autor: Daria Cecelja, 9. 2. 2020.

Kao svake godine, tako su i ove učenici 4. i 7. grupe boravka sa svojim učiteljicama Martinom Banek i Dariom Cecelja obilježili dan Sv. Valentina.


Pronašli smo i pročitali podatke da uopće naučimo/ponovimo zašto Valentinovo, tko je bio Sv. Valentin, od kad se slavi Valentinovo i na koje sve načine se obilježava u različitim državama. Učenicima je najzanimljiviji bio podatak da je to dan kad se „ftičeki ženiju“. Učenici su razgovarali kome sve oni rade i šalju čestitke za taj dan, kakve sve vrste ljubavi postoje, te što je uopće za njih ljubav. Upravo dio što je za njih ljubav smo odlučili staviti na papir, malo urediti i izraditi ljubavnu stonogu za naš školski pano.

Kako to izgleda možete vidjeti na fotografijama smiley

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju