preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Važni dokumenti

OBRAZOVNA RAZDOBLJA

  1. obrazovno razdoblje 9.9. – 25.10. (34 nastavna dana) – 1. blok (nenastavni dani 28. i 29.10)
  2. obrazovno razdoblje 4.11. – 20.12. (35 nastavnih dana) – 2. blok
  3. obrazovno razdoblje 7.1. – 26.3. (53 nastavna dana) – 3. blok (nenastavni dan 27.3.)
  4. obrazovno razdoblje 30.3. – 17.6. (53 nastavna dana) – 4. blok

JELOVNIK

RASPORED 2018-2019

ŠKOLSKI DOKUMENTI

POLICA OSIGURANJA CROATIA OSIGURANJE

ZAKONI I PRAVILNICI

UDŽBENICI

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2150993
Branka Kiđemet

diplomirani učitelj razredne nastave s pojačanim programom iz njemačkog jezika

Predmet: razredna nastava, 3. b

Zovem se Branka Kiđemet. Živim u Varaždinu, udana sam i imam sina Marka. Po završetku osnovne škole upisala sam srednju školu  u Čakovcu, odgojno-obrazovnu struku, smjer razredna nastava. Nakon toga završila sam Pedagošku akademiju u Čakovcu i ostvarila mi se želja od djetinjstva, postala sam učiteljica. Kasnije sam upisala Učiteljski fakultet  i stekla zvanje diplomirani učitelj razredne nastave s pojačanim programom iz njemačkog jezika.

 Moram reći, da uvijek kad pišem o svojem izboru zanimanja, dođem do toga da izbora nije ni bilo, već samo želja,  od ranog djetinjstva,  da postanem učiteljica. Radim u razrednoj nastavi, radila sam u  predmetnoj nastavi kao učitelj njemačkog jezika, a obavljala sam i dužnost v.d. ravnatelja škole na kojoj sam prije radila. U radu sa djecom volim red, rad, ali i onu dječju zaigranost, veselost, iskrenost. Smatram da je uz samo obrazovanje jako bitno i odgojno djelovati, kako bi zajedno sa roditeljima djeci od samih početaka usađivali vrijednosti koje su im bitne u formiranju njih kao osoba, jer to su naši budući odgovorni, pošteni, iskreni i vrijedni odrasli ljudi. U svom dugogodišnjem radu s djecom u razrednoj  i u predmetnoj nastavi kao učitelj njemačkog jezika, bilo mi je drago čuti od djece da sam pravedna. Ne praviti razliku među djecom, poštivati njihovo mišljenje, biti dosljedan,  postaviti i poštivati pravila, djeci je važno i ulijeva povjerenje. Rad s djecom me veseli, rad s djecom me obogaćuje, u radu s djecom osjećam se često i sama kao dijete, ali kao što je Goethe rekao: „Najveći čovjek uvijek ostaje dijete.“

Što još reći o sebi? Vesela, vedra, iskrena, volim se smijati, plesati, šaliti i družiti.

 

vijesti
3. razred - Kriteriji ocjenjivanja po predmetima

Kriteriji ocjenjivanja u 3. razredu po predmetnim područjima koje su izradile učiteljice Margareta Živković, Branka Kiđemet, Lovorka Draginić i Irena Čerpinko.


[OPŠIRNIJE]2. b i 2. c na završnom izletu u Međimurju
Lovorka Draginić / datum: 13. 7. 2019. 15:10

Dana 11. lipnja 2019. u 8 sati, učenici 2. b i 2. c sa svojim učiteljicama krenuli su na završni izlet u Međimurje. Tema izleta: prometna sredstva. 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju